Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για Μακαρόνια Φούρνου
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη
400 γρ. Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO
600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκιές
200 γρ. πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε κυβάκια
250 γρ. ρεγκάτο, τριμμένο
200 γρ. γκούντα, τριμμένο
400ml κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
20 ml. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Ταυτόχρονα βράζουμε το κοτόπουλο για 10, το αποσύρουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα ζυμαρικά, τις πιπεριές, το κοτόπουλο, τα ¾ από τα τυριά, το ξύσμα λεμονιού και το θυμάρι.
Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και μεταφέρουμε το μείγμα σε ευρύχωρο ταψί.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε το σουφλέ για 20’ στους 180ο C στις αντιστάσεις.
Tips:
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε το σουφλέ με τα αγαπημένα μας λαχανικά ή αλλαντικά
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.