Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για Μακαρόνια ΦούρνουΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη
400 γρ. Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO
600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκιές
200 γρ. πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε κυβάκια
250 γρ. ρεγκάτο, τριμμένο
200 γρ. γκούντα, τριμμένο
400ml κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
20 ml. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Ταυτόχρονα βράζουμε το κοτόπουλο για 10, το αποσύρουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα ζυμαρικά, τις πιπεριές, το κοτόπουλο, τα ¾ από τα τυριά, το ξύσμα λεμονιού και το θυμάρι.
Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και μεταφέρουμε το μείγμα σε ευρύχωρο ταψί.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε το σουφλέ για 20’ στους 180ο C στις αντιστάσεις.
Tips:
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε το σουφλέ με τα αγαπημένα μας λαχανικά ή αλλαντικά
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.