facebook instagram youtube

Σουφλέ με Πέννε Ριγκάτε χωρίς Γλουτένη, Κοτόπουλο και Πιπεριές

preperation 20΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη

400 γρ. Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO

600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκιές

200 γρ. πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε κυβάκια

250 γρ. ρεγκάτο, τριμμένο

200 γρ. γκούντα, τριμμένο

400ml κρέμα γάλακτος

1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού

1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

20 ml. ελαιόλαδο

1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.

Ταυτόχρονα βράζουμε το κοτόπουλο για 10, το αποσύρουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα ζυμαρικά, τις πιπεριές, το κοτόπουλο, τα ¾ από τα τυριά, το ξύσμα λεμονιού και το θυμάρι.

Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και μεταφέρουμε το μείγμα σε ευρύχωρο ταψί.

Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε το σουφλέ για 20’ στους 180ο C στις αντιστάσεις.

Tips:
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε το σουφλέ με τα αγαπημένα μας λαχανικά ή αλλαντικά

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.