Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Εύκολες Συνταγές με Κοτοπουλο Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές με Πέννε ΡιγκατέΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein
1 συσκευασία Protein Πέννε Ριγκάτε MISKO
1 μικρό λευκό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
2 στήθη κοτόπουλο
1 κ.σ. ντοματοπελτές
1 κούπα νερό από τα ζυμαρικά ή ζωμό της επιλογής μας
2 κ.σ. κρέμα τυρί με πρωτεΐνη
2 φρέσκιες μοτσαρέλες
Αλάτι - πιπέρι
Φύλλα φρέσκου βασιλικού
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. σκόνη σκόρδο
1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό, το αλατίζουμε και αφού βράσει ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά . Τα βράζουμε για λεπτά .
Όσο βράζουν τα ζυμαρικά ψιλοκόβουμε το κρεμμυδι , το σκόρδο και τον βασιλικό .
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια και το βάζουμε σε ένα μπολ . Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά μαζί με 1 κ.σ ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ώστε να πάνε παντού τα μπαχαρικά .
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε την άλλη 1 κ.σ ελαιόλαδο και αφού το τηγάνι πάρει θερμοκρασία ρίχνουμε το κοτόπουλο . Μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2 λεπτά .
Έπειτα ρίχνουμε το σκόρδο και σωταρουμε για άλλο μισό λεπτό . Ρίχνουμε τον ντοματοπελτέ και ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν όλα τα υλικά από αυτόν, μαζί ριχνουμε το νερό από τα ζυμαρικά ή τον ζωμό και μόλις πάρει μια βράση βάζουμε την κρέμα τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργεί μια σάλτσα. Σπάμε μεσα στον τηγάνι την μια μοτσαρέλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει .
Επαναφέρουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε για να καλύψουν με την σάλτσα .
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο τα ζυμαρικά με μια φρέσκια μοτσαρέλα από πάνω , τον ψιλοκομμένο βασιλικό και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.