facebook instagram youtube

High protein μακαρονάδα με μοτσαρέλα

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein

1 συσκευασία Protein Πέννε Ριγκάτε MISKO

1 μικρό λευκό κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

2 στήθη κοτόπουλο

1 κ.σ. ντοματοπελτές

1 κούπα νερό από τα ζυμαρικά ή ζωμό της επιλογής μας

2 κ.σ. κρέμα τυρί με πρωτεΐνη

2 φρέσκιες μοτσαρέλες

Αλάτι - πιπέρι

Φύλλα φρέσκου βασιλικού

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα

1 κ.γ. κύμινο

1 κ.γ. αλάτι

2 κ.γ. σκόνη σκόρδο

1 κ.γ. πιπέρι καγιέν

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό, το αλατίζουμε και αφού βράσει ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά . Τα βράζουμε για λεπτά . 

Όσο βράζουν τα ζυμαρικά ψιλοκόβουμε το κρεμμυδι , το σκόρδο και τον βασιλικό . 

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια και το βάζουμε σε ένα μπολ . Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά μαζί με 1 κ.σ ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ώστε να πάνε παντού τα μπαχαρικά .  

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε την άλλη 1 κ.σ ελαιόλαδο και αφού το τηγάνι πάρει θερμοκρασία ρίχνουμε το κοτόπουλο . Μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2 λεπτά .

Έπειτα ρίχνουμε το σκόρδο και σωταρουμε για άλλο μισό λεπτό . Ρίχνουμε τον ντοματοπελτέ και ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν όλα τα υλικά από αυτόν, μαζί ριχνουμε το νερό από τα ζυμαρικά ή τον ζωμό και μόλις πάρει μια βράση βάζουμε την κρέμα τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργεί μια σάλτσα. Σπάμε μεσα στον τηγάνι την μια μοτσαρέλα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει .

Επαναφέρουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε για να καλύψουν με την σάλτσα . 

Σερβίρουμε σε ένα πιάτο τα ζυμαρικά με μια φρέσκια μοτσαρέλα από πάνω , τον ψιλοκομμένο βασιλικό και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.  

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.