Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Σπανάκι Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Εύκολες Συνταγές με Κοτοπουλο TikTok Συνταγές Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Τορτελίνια Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα![preperation](/wp-content/themes/misko/common/imgs/recipes/prep-icon.png)
Προετοιμασίας
![cup](/wp-content/themes/misko/common/imgs/recipes/cup.png)
Μαγειρέματος
![hat](/wp-content/themes/misko/common/imgs/recipes/hat.png)
Δυσκολίας
![dish](/wp-content/themes/misko/common/imgs/recipes/dish.png)
![materials](/wp-content/themes/misko/common/imgs/recipes/materials.png)
![](https://www.misko.gr/wp-content/uploads/2023/09/3DF-3030054611-TRICOLORE-TORTELLINI-ME-TYRIA-250G-FA.webp)
MISKO Τορτελίνι με τυριά Τρικολόρε
250 γρ. Τρικολόρε Τορτελίνι με Τυριά MISKO
2 φιλέτα στήθος
2 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. θυμάρι
3/4 κ.γ. πιπέρι
3/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
250 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
200 ml ζωμός λαχανικών
200 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. σπανάκι
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
![materials](/wp-content/themes/misko/common/imgs/recipes/implementation.png)
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 17 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τρικολόρε Τορτελίνι με Τυριά MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Προσθέτουμε στο στήθος κοτόπουλου αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη, θυμάρι και πάπρικα.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 10 λεπτά, ή μέχρι το κοτόπουλο να πάρει ένα ωραίο χρώμα και από τις δύο πλευρές και να μαγειρευτεί καλά. Αποσύρουμε το κοτόπουλο από το τηγάνι.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Έπειτα προσθέτουμε τα μανιτάρια, λίγο θυμάρι και αλάτι, και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις τα μανιτάρια μαλακώσουν προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε καλά.
Αφού η σάλτσα αρχίσει να δένει προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί.
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στο τηγάνι, και στη συνέχεια προσθέτουμε και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά μας με το κοτόπουλο κομμένο σε φέτες.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.