Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Λαχανικά TikTok Συνταγές Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με ΣπαγγέτιΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Protein
400 γρ. Σπαγγέτι Protein MISKO
3 σκελίδες σκόρδο
500 γρ. baby σπανάκι
250 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
2 αυγά
6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 1 λεπτό. Κρατάμε στην άκρη 1 κούπα από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά.
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και μόλις βράσει ρίχνουμε μέσα το σπανάκι. Ανακατεύουμε καλά 2-3 λεπτά ώστε να μαλακώσουν όλα τα φύλλα.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε νερό και παγάκια, και με μια τρυπητή κουτάλα μεταφέρουμε τα φύλλα από το σπανάκι. Με αυτό τον τρόπο κρατάμε ζωντανό το χρώμα τους. Απομακρύνουμε το σπανάκι από το παγωμένο νερό και το στραγγίζουμε καλά.
Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε το σκόρδο, το σπανάκι, ελαιόλαδο, την παρμεζάνα, λίγο αλάτι, τα αυγά και 1/2 κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά. Μόλις προσθέσουμε το νερό χτυπάμε κατευθείαν. Προσοχή, το νερό θα πρέπει να είναι καυτό ώστε να “μαγειρευτεί” το αυγό αλλά όχι να ψηθεί.
Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Στην κατσαρόλα που τα βράσαμε αδειάζουμε τη σάλτσα και έπειτα προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά για 1 λεπτό μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αν χρειάζεται προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό από τα ζυμαρικά που έβρασαν.
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και επιπλέον παρμεζάνα τριμμένη.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.