Κατηγορίες Συνταγής:
Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ελαφριές Συνταγές για Βραδινό Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά TikTok Συνταγές Συνταγές για Air Fryer Συνταγές με Πενάκι της MISKO
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πενάκι
150 γρ. Πενάκι MISKO
1 καρότο, κομμένο σε κυβάκια
3/4 κούπα αρακά
3/4 κούπα μπρόκολο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1/2 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
αλάτι
300 γρ. σάλτσα ντομάτας
250 ml νερό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κούπα μοτσαρέλα, τριμμένη

Προσθέτουμε το Πενάκι MISKO σε ένα σκεύος κατάλληλο για air fryer, μαζί με το καρότο, τον αρακά και το μπρόκολο.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τη ρίγανη, την πάπρικα, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας μαζί με το νερό και το ελαιόλαδο.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Κλείνουμε πολύ καλά το σκεύος με αλουμινόχαρτο (δε θέλουμε να ξεραθούν τα ζυμαρικά, αλλά να βράσουν) και ψήνουμε στον air fryer στους 180C για 45 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ελέγχουμε αν έχει φύγει το αλουμινόχαρτο και αν χρειάζεται το φαγητό λίγο νερό.
Αφαιρούμε από τον air fryer και πασπαλίζουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως!
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.