Κατηγορίες Συνταγής:
Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ελαφριές Συνταγές για Βραδινό Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές TikTok Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Τριβελάκι
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Τριβελάκι
500 γρ. Τριβελάκι Ολικής MISKO
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
2 στικ σέλερι, ψιλοκομμένα
2 μέτρια καρότα, κομμένα σε μικρά κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 κολοκυθάκι, ψιλοκομμένο
500 ml σάλτσα ντομάτας
1.300 ml ζωμό λαχανικών
70 γρ. ταρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε.
Μόλις ζεσταθεί καλά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σέλερι, το καρότο, την πιπεριά και το κολοκυθάκι. Σοτάρουμε καλά για περίπου 10 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
Προσθέτουμε στα λαχανικά αλάτι και πιπέρι και έπειτα τη σάλτσα ντομάτας. Αφού πάρει μια βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
Αφού βεβαιωθούμε ότι έχουν βράσει καλά τα λαχανικά και έχουν μαλακώσει, με τη βοήθεια ενός μπλέντερ χειρός τα πολτοποιούμε. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το ζωμό λαχανικών.
Μόλις τα πολτοποιήσουμε προσθέτουμε όλο το ζωμό λαχανικών και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε το Τριβελάκι Ολικής MISKO. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σιγοβράζουμε για περίπου 13 λεπτά.
Κατά τη διάρκεια του βρασμού ανακατεύουμε συχνά και ελέγχουμε αν χρειάζεται λίγο νερό επιπλέον.
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε αμέσως!
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.