facebook instagram youtube

Σπαγγετίνη με παραδοσιακή κόκκινη σάλτσα

Συνταγή από: Δρίσκα Βαγγέλη
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_SPAGGETINI10.png

MISKO Σπαγγετίνη No10

500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 MISKO

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

800 γρ. τριμμένες ντομάτες

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

2 φύλλα δάφνης

1 ξύλο κανέλας

½ κ.γ. τριμμένο μπαχάρι

1 κ.γ. ζάχαρη

100 ml ελαιόλαδο

100 γρ. τριμμένη πικάντικη γραβιέρα

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ,  την δάφνη,  την κανέλα, το μπαχάρι, την ζάχαρη και αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Στο τέλος αφαιρούμε τη δάφνη και την κανέλα από την σάλτσα.

Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη Νο10 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με την σάλτσα και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.

 

© MISKO 2019. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.