Κατηγορίες Συνταγής:
Παραδοσιακές Συνταγές Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Βαγγέλης Δρίσκας Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγετίνη Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σπαγγετίνη No10
500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 MISKO
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
800 γρ. τριμμένες ντομάτες
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 φύλλα δάφνης
1 ξύλο κανέλας
½ κ.γ. τριμμένο μπαχάρι
1 κ.γ. ζάχαρη
100 ml ελαιόλαδο
100 γρ. τριμμένη πικάντικη γραβιέρα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Βήματα για την Κόκκινη Σάλτσα:
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ, την δάφνη, την κανέλα, το μπαχάρι, την ζάχαρη και αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Στο τέλος αφαιρούμε τη δάφνη και την κανέλα από την σάλτσα.
Για τα Μακαρόνια:
Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη Νο10 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με την σάλτσα και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Η πιο εύκολη συνταγή
Η πιο ωραία συνταγή για σάλτσα!!
Πολύ καλή συνταγή!!
Εύκολη συνταγή, η κόκκινη σάλτσα ήταν πολύ γευστική!