Κατηγορίες Συνταγής:
Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ελαφριές Συνταγές για Βραδινό Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Σαρακοστή Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα TikTok Συνταγές Vegan Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια
500 γρ. Λιγκουίνι MISKO
600 γρ. Ντομάτα κονκασέ
75 γρ. ελιές Καλαμών, σε ροδέλες
2 κ.σ. κάπαρη (περίπου 2 κουταλιές της σούπας)
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
¼ κ.γ. πιπέρι
1 κ.γ. αλάτι
1 ματσάκι βασιλικός, ψιλοκομμένος

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λιγκουίνι MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το την ντομάτα κονκασέ, τις ελιές, την κάπαρη, τη σκόνη σκόρδου, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
Ανακατεύουμε καλά, και αφού φέρουμε σε βρασμό χαμηλώνουμε τη φωτιά, και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και επιπλέον ελιές.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.