facebook instagram youtube

Νηστίσιμη μακαρονάδα χωρίς λάδι

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια

500 γρ. Λιγκουίνι MISKO

600 γρ. Ντομάτα κονκασέ

75 γρ. ελιές Καλαμών, σε ροδέλες

2 κ.σ. κάπαρη (περίπου 2 κουταλιές της σούπας)

1 κ.γ. ρίγανη

1 κ.γ. σκόνη σκόρδου

¼ κ.γ. πιπέρι

1 κ.γ. αλάτι

1 ματσάκι βασιλικός, ψιλοκομμένος

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λιγκουίνι MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το την ντομάτα κονκασέ, τις ελιές, την κάπαρη, τη σκόνη σκόρδου, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και τον ψιλοκομμένο βασιλικό.

Ανακατεύουμε καλά, και αφού φέρουμε σε βρασμό χαμηλώνουμε τη φωτιά, και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.

Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και επιπλέον ελιές.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.