Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Λίγες Θερμίδες Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ελαφριές Συνταγές για Βραδινό Συνταγές Light Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Συνταγές από τον Μ. Δημητρούλη Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με MISKO Protein Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein
1 συσκευασία (400 γρ.) Πέννε Ριγκάτε MISKO Protein
20 ντοματίνια
2 σκελίδες σκόρδο και έξτρα για την pesto
2 χούφτες φρέσκο βασιλικό
20 γρ. κουκουνάρι
50 γρ. φιστίκι Αιγίνης
20 γρ. τριμμένο πεκορίνο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. ρικότα
αλάτι & φρέσκο θυμάρι και ρίγανη

Σε βαθύ τηγάνι ή πλασωτέ κατσαρόλα κατάλληλη για φούρνο, ρίχνουμε τα ντοματίνια, το σκόρδο ψιλοκομμένο, φρέσκια ρίγανη & θυμάρι, αλάτι, ελαιόλαδο και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα ρίχνουμε τον βασιλικό, το κουκουνάρι, τα φιστίκια Αιγίνης, μια σκελίδα σκόρδο, πεκορίνο, ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια πάστα. Προσθέτουμε τη ρικότα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει κρέμα.
Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα MISKO Protein Πέννε Ριγκάτε και μαγειρεύουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά.
Αφαιρούμε τα ντοματίνια από τον φούρνο, ρίχνουμε μέσα τις βρασμένες πέννες και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και την κρέμα ρικοτας μαζί με το νερό που έχουμε κρατήσει από τα ζυμαρικά μας.
Ανακατεύουμε καλά, γαρνίρουμε με ψητά ντοματίνια και φρέσκο βασιλικό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.