Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 10 in /export/Web.Apache/root/Misko/wwwroot/wp-content/themes/misko/include/recipe-schema.php on line 46
facebook instagram youtube

Πέννε Ριγκάτε MISKO Protein με Πέστο Φιστικιού & Ρικότα

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 40΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 5 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein

1 συσκευασία (400 γρ.) Πέννε Ριγκάτε MISKO Protein

20 ντοματίνια

2 σκελίδες σκόρδο και έξτρα για την pesto

2 χούφτες φρέσκο βασιλικό

20 γρ. κουκουνάρι

50 γρ. φιστίκι Αιγίνης

20 γρ. τριμμένο πεκορίνο

3 κ.σ. ελαιόλαδο

200 γρ. ρικότα

αλάτι & φρέσκο θυμάρι και ρίγανη

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε βαθύ τηγάνι ή πλασωτέ κατσαρόλα κατάλληλη για φούρνο, ρίχνουμε τα ντοματίνια, το σκόρδο ψιλοκομμένο, φρέσκια ρίγανη & θυμάρι, αλάτι, ελαιόλαδο  και ψήνουμε στον φούρνο  στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Σε πολυκοπτικό μηχάνημα ρίχνουμε τον βασιλικό, το κουκουνάρι, τα φιστίκια Αιγίνης, μια σκελίδα σκόρδο, πεκορίνο, ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια πάστα. Προσθέτουμε τη ρικότα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει κρέμα.

Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα MISKO Protein Πέννε Ριγκάτε και μαγειρεύουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά.

Αφαιρούμε τα ντοματίνια από τον φούρνο, ρίχνουμε μέσα τις βρασμένες πέννες  και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και την κρέμα ρικοτας μαζί με το νερό που έχουμε κρατήσει από τα ζυμαρικά μας.

Ανακατεύουμε καλά, γαρνίρουμε με ψητά ντοματίνια και φρέσκο βασιλικό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.