Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Συνταγές με Κοτόπουλο Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Πέννε ΡιγκατέΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein
400 γρ. Πέννε Protein MISKO
80 ml ελαιόλαδο
2 φιλέτα κοτόπουλο, κομμένο σε λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε ροδέλες
200γρ. μπέικον, σε κυβάκια
200 γρ. αρακά
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμονι
200γρ παλαιωμένη παρμεζάνα, τριμμένη
200γρ γιαούρτι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
15 φύλλα φρέσκου βασιλικού
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Πέννε Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα Πέννε Protein MISKO, τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε το κοτόπουλο για 8-10 λεπτά, μέχρι να χρυσίσει, προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμυδάκι και το μπέικον και τον αρακά και μαγειρεύουμε για 3 ακόμα λεπτά. Αποσύρουμε από την φωτιά.
Προσθέτουμε το λεμόνι, το γιαούρτι, το μισό τυρί και αλατοπιπερόνουμε.
Προσθέτουμε τα Πέννε Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα μας.
Πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό και την τριμμένη παρμεζάνα, ανακατεύουμε μία τελευταία φορά και σερβίρουμε σε βαθιά, ατομικά πιάτα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι από πάνω.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.