facebook instagram youtube

Πέννες με ψητό κοτόπουλο, αρακά, μπέικον και παλαιωμένη παρμεζάνα

preperation 30΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein

400 γρ. Πέννε Protein MISKO

80 ml ελαιόλαδο

2 φιλέτα κοτόπουλο, κομμένο σε λωρίδες

2 σκελίδες σκόρδο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε ροδέλες

200γρ. μπέικον, σε κυβάκια

200 γρ. αρακά

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμονι

200γρ παλαιωμένη παρμεζάνα, τριμμένη

200γρ γιαούρτι

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

15 φύλλα φρέσκου βασιλικού

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Πέννε Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.

Όση ώρα βράζουν τα Πέννε Protein MISKO, τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Σοτάρουμε το κοτόπουλο για 8-10 λεπτά, μέχρι να χρυσίσει, προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμυδάκι και το μπέικον και τον αρακά και μαγειρεύουμε για 3 ακόμα λεπτά. Αποσύρουμε από την φωτιά.

Προσθέτουμε το λεμόνι, το γιαούρτι, το μισό τυρί και αλατοπιπερόνουμε.

Προσθέτουμε τα Πέννε Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα μας.

Πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό και την τριμμένη παρμεζάνα, ανακατεύουμε μία τελευταία φορά και σερβίρουμε σε βαθιά, ατομικά πιάτα με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι από πάνω.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.