Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein
400 γρ. Πέννε Protein MISKO
300 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο
100 γρ. παρμεζάνα σε φλοίδες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
100 γρ. καρότο
100 γρ. κρεμμύδι κόκκινο
100 γρ. σέλερι
1 πρέζα θρούμπι αποξηραμένο
150 ml λευκό κρασί
50 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι τις ψιλοκόβουμε το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι και κόβουμε σε μικρές μπουκιές το φιλέτο μπούτι κοτόπουλο.
Τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε τις μπουκιές μπούτι κοτόπουλο για 2-3 λεπτά, να πάρει καλό χρώμα από παντού, και προσθέτουμε τα λαχανικά μαζί με το ξύσμα του πορτοκαλιού, συνεχίζοντας το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν και να μελώσουν, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.
Σβήνουμε με λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τα Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO, μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, και το θρούμπι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.
Σερβίρουμε σε βαθιά, ατομικά πιάτα με τις φλοίδες παρμεζάνας από πάνω.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση