Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές με Μπρόκολο Συνταγές με Κοτόπουλο TikTok Συνταγές Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Πέννε ΡιγκατέΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein
400 γρ. Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO
1 μικρό μπρόκολο, κομμένο σε μπουκίτσες
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 στήθη κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκίτσες
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. θυμάρι
3/4 κ.γ. λευκό πιπέρι
1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
3/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
200 γρ. τυρί κρέμα
80 γρ. λιαστές ντομάτες
Αλάτι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάμε στην άκρη 1 κούπα από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά.
Μόλις τα ζυμαρικά πάρουν μια βράση προσθέτουμε και το μπρόκολο ώστε να βράσουν μαζί.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες και πασπαλίζουμε με ρίγανη, θυμάρι, λευκό πιπέρι, πάπρικα, σκόρδο σε σκόνη και ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε ώστε τα μυρωδικά να πάνε σε όλο το κοτόπουλο και έπειτα το προσθέτουμε στο τηγάνι με το κρεμμύδι. Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά, ή μέχρι το κοτόπουλο να πάρει ένα ωραίο χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι το τυρί κρέμα, μαζί με το νερό από τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες. Ανακατεύουμε και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά.
Λίγο πριν να αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τα ζυμαρικά μαζί με το μπρόκολο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.