facebook instagram youtube

Πέννες με κοτόπουλο, μπρόκολο και λιαστή ντομάτα

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein

400 γρ. Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO

1 μικρό μπρόκολο, κομμένο σε μπουκίτσες

6 κ.σ. ελαιόλαδο

1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 στήθη κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκίτσες

1 κ.σ. ρίγανη

1 κ.σ. θυμάρι

3/4 κ.γ. λευκό πιπέρι

1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά

3/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη

200 γρ. τυρί κρέμα

80 γρ. λιαστές ντομάτες

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάμε στην άκρη 1 κούπα από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά.  

Μόλις τα ζυμαρικά πάρουν μια βράση προσθέτουμε και το μπρόκολο ώστε να βράσουν μαζί.   

Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά.  

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες και πασπαλίζουμε με ρίγανη, θυμάρι, λευκό πιπέρι, πάπρικα, σκόρδο σε σκόνη και ελαιόλαδο.

Ανακατεύουμε ώστε τα μυρωδικά να πάνε σε όλο το κοτόπουλο και έπειτα το προσθέτουμε στο τηγάνι με το κρεμμύδι. Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά, ή μέχρι το κοτόπουλο να πάρει ένα ωραίο χρώμα.  

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι το τυρί κρέμα, μαζί με το νερό από τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά.  

Τέλος προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες. Ανακατεύουμε και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά.  

Λίγο πριν να αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τα ζυμαρικά μαζί με το μπρόκολο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.  

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.