Κατηγορίες Συνταγής:
Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές με Μπρόκολο Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα TikTok Συνταγές Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein
400 γρ. Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO
1 μικρό μπρόκολο, κομμένο σε μπουκίτσες
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 στήθη κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκίτσες
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. θυμάρι
3/4 κ.γ. λευκό πιπέρι
1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
3/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
200 γρ. τυρί κρέμα
80 γρ. λιαστές ντομάτες
Αλάτι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάμε στην άκρη 1 κούπα από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά.
Μόλις τα ζυμαρικά πάρουν μια βράση προσθέτουμε και το μπρόκολο ώστε να βράσουν μαζί.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες και πασπαλίζουμε με ρίγανη, θυμάρι, λευκό πιπέρι, πάπρικα, σκόρδο σε σκόνη και ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε ώστε τα μυρωδικά να πάνε σε όλο το κοτόπουλο και έπειτα το προσθέτουμε στο τηγάνι με το κρεμμύδι. Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά, ή μέχρι το κοτόπουλο να πάρει ένα ωραίο χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι το τυρί κρέμα, μαζί με το νερό από τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες. Ανακατεύουμε και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά.
Λίγο πριν να αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τα ζυμαρικά μαζί με το μπρόκολο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.