facebook instagram youtube
GR | EN

Τριβελάκι Τρικολόρε φούρνου με μπρόκολο και κοτόπουλο

Βαθμολογία 5 από 5
(1)
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 60΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε

500 γρ. Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO

500 γρ. στήθος κοτόπουλο, βρασμένο

1 μπρόκολο, βρασμένο

150 γρ. Bacon, κομμένο σε φέτες

1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

500 γρ. Κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά

200 γρ. Τυρί gouda

200 γρ. Μοτσαρέλα

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και αφού βράσει προσθέτουμε το κοτόπουλο. Το βράζουμε για περίπου 30 λεπτά. Αφού βράσει το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Σε ένα δεύτερο κατσαρολάκι προσθέτουμε νερό και αφού βράσει προσθέτουμε το μπουκετάκια από το μπρόκολο και βράζουμε για 2-3 λεπτά.

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε.

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για 7 λεπτά.

Παράλληλα σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε το bacon μαζί με το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, και αφού φέρουμε σε βρασμό σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά.

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τη μισή από την ποσότητα των τυριών, το κοτόπουλο, το μπρόκολο και το περιεχόμενο από το τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ. Προσθέτουμε λίγο μαύρο πιπέρι, ανακατεύουμε πολύ καλά και αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.

Πασπαλίζουμε από πάνω με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 30 λεπτά.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Βαθμολογία 5 από 5
25 Οκτωβρίου, 2022
Avatar for Antonis Papadakis
Antonis Papadakis
© MISKO 2023. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.