Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Μπρόκολο Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με Τριβελάκι Συνταγές για Μακαρόνια ΦούρνουΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε
500 γρ. Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO
500 γρ. στήθος κοτόπουλο, βρασμένο
1 μπρόκολο, βρασμένο
150 γρ. Bacon, κομμένο σε φέτες
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
500 γρ. Κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά
200 γρ. Τυρί gouda
200 γρ. Μοτσαρέλα
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και αφού βράσει προσθέτουμε το κοτόπουλο. Το βράζουμε για περίπου 30 λεπτά. Αφού βράσει το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα δεύτερο κατσαρολάκι προσθέτουμε νερό και αφού βράσει προσθέτουμε το μπουκετάκια από το μπρόκολο και βράζουμε για 2-3 λεπτά.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για 7 λεπτά.
Παράλληλα σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε το bacon μαζί με το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, και αφού φέρουμε σε βρασμό σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τη μισή από την ποσότητα των τυριών, το κοτόπουλο, το μπρόκολο και το περιεχόμενο από το τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ. Προσθέτουμε λίγο μαύρο πιπέρι, ανακατεύουμε πολύ καλά και αδειάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Πασπαλίζουμε από πάνω με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 30 λεπτά.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση