facebook instagram youtube

Μακαρονάδα με κοτόπουλο, λαχανικά και τυρί κρέμα

Συνταγή από: Funky Cook

Λαχταριστές μπουκιές μαριναρισμένου κοτόπουλου, ποικιλία από λαχανικά, καραμελωμένα ντοματίνια και η αγαπημένη όλων MISKO Σπαγγετίνη Νο10 σε μια συνταγή για λευκή μακαρονάδα που «φέρνει» την Άνοιξη στο πιάτο μας!

shadow shadow
preperation 60΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγετίνη No10

500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 MISKO

Για το μαρινάρισμα του κοτόπουλου

600 γρ. στήθος φιλέτο, κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο, σκόνη

1 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο ή αποξηραμένο

1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού

2 κ.σ. χυμό λεμόνι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

Για τη σάλτσα με λαχανικά και τυρί κρέμα

200 γρ. αρακά, βρασμένο

150 γρ. μπρόκολο, κομμένο σε μικρές φουντίτσες

100 γρ. κολοκυθάκι, κομμένο σε κύβους

250 γρ. τυρί κρέμα

1 κ.γ. αποξηραμένο εστραγκόν

2 κ.σ. μαϊντανό

2 κ.σ. παρμεζάνα

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

Για τα ντοματίνια

10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση

¼ κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Το μαρινάρισμα του κοτόπουλου

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο με τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε το κοτόπουλο για 1 ώρα. Κατόπιν, σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα και να ψηθεί.

Προσθέτουμε το εστραγκόν, τον αρακά και τα κολοκυθάκια, συνεχίζοντας το μαγείρεμα.

Ταυτόχρονα, βράζουμε τη Σπαγγετίνη No10 MISKO για 6’ σε 5 λίτρα νερό που κοχλάζει, όπου έχουμε προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι.

Προσθέτουμε στο τηγάνι το μπρόκολο, 1 φλυτζάνι από το νερό των ζυμαρικών, αλάτι, πιπέρι και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη σπαγγετίνι απευθείας από την κατσαρόλα.

Τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και αποσύρουμε.

Τα ντοματίνια

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα ντοματίνια και τον βασιλικό, σοτάρουμε για 2’ και αποσύρουμε.

Σερβίρουμε τη μακαρονάδα με τα ντοματίνια και προαιρετικά με ψιλοκομμένο μαϊντανό και παρμεζάνα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.