Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Light Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές της Funky Cook Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με Σπαγγετίνη Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγετίνη No10
500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 MISKO
Για το μαρινάρισμα του κοτόπουλου
600 γρ. στήθος φιλέτο, κομμένο σε μπουκιές
4 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο, σκόνη
1 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο ή αποξηραμένο
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
2 κ.σ. χυμό λεμόνι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Για τη σάλτσα με λαχανικά και τυρί κρέμα
200 γρ. αρακά, βρασμένο
150 γρ. μπρόκολο, κομμένο σε μικρές φουντίτσες
100 γρ. κολοκυθάκι, κομμένο σε κύβους
250 γρ. τυρί κρέμα
1 κ.γ. αποξηραμένο εστραγκόν
2 κ.σ. μαϊντανό
2 κ.σ. παρμεζάνα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Για τα ντοματίνια
10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
¼ κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Το μαρινάρισμα του κοτόπουλου
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο με τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε το κοτόπουλο για 1 ώρα. Κατόπιν, σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα και να ψηθεί.
Προσθέτουμε το εστραγκόν, τον αρακά και τα κολοκυθάκια, συνεχίζοντας το μαγείρεμα.
Ταυτόχρονα, βράζουμε τη Σπαγγετίνη No10 MISKO για 6’ σε 5 λίτρα νερό που κοχλάζει, όπου έχουμε προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το μπρόκολο, 1 φλυτζάνι από το νερό των ζυμαρικών, αλάτι, πιπέρι και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη σπαγγετίνι απευθείας από την κατσαρόλα.
Τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και αποσύρουμε.
Τα ντοματίνια
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα ντοματίνια και τον βασιλικό, σοτάρουμε για 2’ και αποσύρουμε.
Σερβίρουμε τη μακαρονάδα με τα ντοματίνια και προαιρετικά με ψιλοκομμένο μαϊντανό και παρμεζάνα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.