Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Συνταγές με Μπρόκολο Συνταγές με Λαχανικά TikTok Συνταγές Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Κοφτό ΜακαρονάκιΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κοφτό
500 γρ. Κοφτό MISKO
60 ml ελαιόλαδο
200 γρ. bacon, κομμένο σε τετραγωνάκια
3 1/2 κούπες ζωμό λαχανικών
1 κ.γ. πάπρικα
1 μεσαίο μπρόκολο, κομμένο σε μικρές φουντίτσες
500 ml κρέμα γάλακτος
300 γρ. cheddar τριμμένο
80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το bacon. Σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Μόλις είναι έτοιμο, αφαιρούμε από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το Κοφτό MISKO και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Μόλις πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά. Ο ζωμός θα πρέπει να καλύπτει τα ζυμαρικά ώστε να βράσουν σωστά. Κατά τη διάρκεια του βρασμού ανακατεύουμε συχνά ώστε να μην κολλήσουν τα ζυμαρικά στον πάτο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ή ζωμό αν μας έχει μείνει.
Πέντε λεπτά πριν να είναι έτοιμα τα ζυμαρικά προσθέτουμε πάπρικα και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπρόκολο που το έχουμε κόψει σε πολύ μικρά φουντάκια. Ανακατεύουμε συχνά.
Ένα λεπτό πριν να είναι έτοιμα τα ζυμαρικά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.
Στο τέλος προσθέτουμε το cheddar και ανακατεύουμε για μια ακόμη φορά πολύ καλά μέχρι να λιώσει.
Τέλος προσθέτουμε το τσιγαρισμένο bacon και ανακατεύουμε για τελευταία φορά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.