Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO
1/4 κούπα ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 καρότο, κομμένο σε λεπτές φέτες
μισό μπρόκολο
1 κόκκινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 κολοκυθάκι
3-4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/2 κούπα νερό ζυμαρικών
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
3 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία. Πριν τα σουρώσουμε κρατάμε στην άκρη 1/2 κούπα νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν.
Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μαζί με τα καρότα για 1-2 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το μπρόκολο μαζί με τις πιπεριές. Σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι το κολοκυθάκι μαζί με το σκόρδο. Προσθέτουμε λίγο μαύρο πιπέρι και αλάτι. Ραντίζουμε τα λαχανικά με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά που έβρασαν.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με τον φρέσκο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.