facebook instagram youtube
GR | EN

Primavera με Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε

Ένα υπέροχο χορτοφαγικό πιάτο ζυμαρικών με φρέσκια γεύση και έντονα αρώματα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσουμε τα λαχανικά, καθώς και ένα πολύχρωμο πιάτο, ώστε τα παιδιά να φάνε τα λαχανικά τους.

shadow shadow
preperation 20΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 11΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε

500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO

1/4 κούπα ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

1 καρότο, κομμένο σε λεπτές φέτες

μισό μπρόκολο

1 κόκκινη πιπεριά

1 πορτοκαλί πιπεριά

1 κολοκυθάκι

3-4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1/2 κούπα νερό ζυμαρικών

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

3 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία. Πριν τα σουρώσουμε κρατάμε στην άκρη 1/2 κούπα νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν.

Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μαζί με τα καρότα για 1-2 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το μπρόκολο μαζί με τις πιπεριές. Σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι το κολοκυθάκι μαζί με το σκόρδο. Προσθέτουμε λίγο μαύρο πιπέρι και αλάτι. Ραντίζουμε τα λαχανικά με το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά που έβρασαν.

Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με τον φρέσκο μαϊντανό και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2023. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.