Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Γαρίδες Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές για Σαρακοστή Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Μπρόκολο Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Σπαγγέτι
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σπαγγέτι Protein
400 γρ. Σπαγγέτι Protein MISKO
80 γρ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
200γρ. Μπρόκολο, σε μικρά μπουκετάκια
200γρ. Γαρίδες, χωρίς κεφάλι
1 κ.σ. πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
1 κ.ς. μπούκοβο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένο

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα Σπαγγέτι Protein MISKO, σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο. Όταν χρυσίσει, προσθέτουμε το μπρόκολο και σοτάρουμε για 8 λεπτά.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε μέχρι να πάρουνε χρυσαφένιο χρώμα για περίπου 4 λεπτά.
Προσθέτουμε πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και ξύσμα λεμόνι.
Προσθέτουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το μπούκοβο και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.