facebook instagram youtube

Σπαγγέτι με μπρόκολο και γαρίδες ψητές με σκόρδο και μπούκοβο

preperation 20΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι Protein

400 γρ. Σπαγγέτι Protein MISKO

80 γρ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

200γρ. Μπρόκολο, σε μικρά μπουκετάκια

200γρ. Γαρίδες, χωρίς κεφάλι

1 κ.σ. πάπρικα

Αλάτι και πιπέρι

1 κ.ς. μπούκοβο

Ξύσμα από 1 λεμόνι

1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένο

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.

Όση ώρα βράζουν τα Σπαγγέτι Protein MISKO, σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο. Όταν χρυσίσει, προσθέτουμε το μπρόκολο και σοτάρουμε για 8 λεπτά.

Προσθέτουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε μέχρι να πάρουνε χρυσαφένιο χρώμα για περίπου 4 λεπτά.

Προσθέτουμε πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και ξύσμα λεμόνι.

Προσθέτουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.

Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το μπούκοβο και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.