Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Μπρόκολο Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με ΣπαγγέτιΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Protein
400 γρ. Σπαγγέτι Protein MISKO
80 γρ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
200γρ. Μπρόκολο, σε μικρά μπουκετάκια
200γρ. Γαρίδες, χωρίς κεφάλι
1 κ.σ. πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
1 κ.ς. μπούκοβο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένο
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα Σπαγγέτι Protein MISKO, σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο. Όταν χρυσίσει, προσθέτουμε το μπρόκολο και σοτάρουμε για 8 λεπτά.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε μέχρι να πάρουνε χρυσαφένιο χρώμα για περίπου 4 λεπτά.
Προσθέτουμε πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και ξύσμα λεμόνι.
Προσθέτουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το μπούκοβο και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.