facebook instagram youtube

Τριβελάκι με τυρένια σάλτσα και μπρόκολο

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε

500 γρ. Τριβελάκι Τρικολόρε

1 μπρόκολο

800 γρ. τυρί cottage

200 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

4 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Κρατάμε στην άκρη μια κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.  

Όσο ώρα βράζουν τα ζυμαρικά, σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι, προσθέτουμε νερό και φέρνουμε σε βρασμό. Έπειτα προσθέτουμε τις φουντίτσες από το μπρόκολο και βράζουμε για 8-10 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσει.  

Σε ένα blender προσθέτουμε το τυρί cottage, την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.  

Αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το μπρόκολο μέσα. Ανακατεύουμε καλά.  

Μόλις τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε στο μπολ με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε πολύ καλά για να πάει παντού η σάλτσα.  

Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. 

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.