Κατηγορίες Συνταγής:
Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Εύκολες & Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Μπρόκολο Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα TikTok Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Τριβελάκι
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε
500 γρ. Τριβελάκι Τρικολόρε
1 μπρόκολο
800 γρ. τυρί cottage
200 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Κρατάμε στην άκρη μια κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Όσο ώρα βράζουν τα ζυμαρικά, σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι, προσθέτουμε νερό και φέρνουμε σε βρασμό. Έπειτα προσθέτουμε τις φουντίτσες από το μπρόκολο και βράζουμε για 8-10 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσει.
Σε ένα blender προσθέτουμε το τυρί cottage, την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το μπρόκολο μέσα. Ανακατεύουμε καλά.
Μόλις τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε στο μπολ με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε πολύ καλά για να πάει παντού η σάλτσα.
Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση