Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Κολοκυθάκια Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές TikTok Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Ριγκατόνι Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ριγκατόνι
500 γρ. Ριγκατόνι MISKO
80 ml ελαιόλαδο
400 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κολοκυθάκια, κομμένα στη μέση και έπειτα σε φέτες
150 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
200 ml σάλτσα ντομάτας
400-500 ml νερό, ζεστό
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
1/2 ματσάκι μαϊντανό ή άνηθο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Κόβουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια σε ένα ξύλο κοπής και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, βάζουμε τα ζυμαρικά, τα κομμένα λαχανικά, το ελαιόλαδο, τη σάλτσα ντομάτας, τα 400 ml ζεστό νερό, αλάτι και ρίγανη.
Φέρνουμε σε βρασμό και έπειτα χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και βράζουμε τα ζυμαρικά για 10-15 λεπτά.
Κατά τη διάρκεια του βρασμού ανακατεύουμε συχνά ώστε να μην κολλήσουν στον πάτο τα ζυμαρικά και ελέγχουμε αν χρειάζεται επιπλέον νερό.
Λίγο πριν να είναι έτοιμο προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Εχω ελαττωσει το κρεας στη διατροφη μου και εψαχνα συνταγες για μετα το γυμναστηριο. Πραγματικα οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης.
Πανεύκολη και τέλεια!
Πεντανόστιμη :)!!!!
Είναι η εποχή της τώρα, με καλοκαιρινά λαχανικά, μετά το μπάνιο, με πολύ τυρί, ό,τι καλύτερο!