facebook instagram youtube

Πέννες σαλάτα με τρίχρωμα ντοματίνια, κολοκυθάκι , πράσινες ελιές, ραπανάκι και τόνο Αλοννήσου

preperation 20΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein

400 γρ. Πέννε Protein MISKO

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

400 γρ. ντοματίνια τρίχρωμα κομμένα στη μέση

2 κ.σ ελιές, σε ροδέλες

4 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες

2 κολοκυθάκια, κομμένες στο μαντολίνο σε λεπτές κορδέλες (μπορείτε να αντικαταστήσετε και με αγγούρι)

1 βαζάκι τόνο Αλοννήσου σε ελαιόλαδο

2 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα

50 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

15 φύλλα βασιλικού

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Πέννε Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.

Όση ώρα βράζουν τα Πέννε Protein MISKO, τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε τα Πέννε Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, και ανακατεύομε καλά.

Πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό και σερβίρουμε σε βαθιά, ατομικά μπόλ με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι από πάνω.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.