Κατηγορίες Συνταγής:
Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein
400 γρ. Πέννε Protein MISKO
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
400 γρ. ντοματίνια τρίχρωμα κομμένα στη μέση
2 κ.σ ελιές, σε ροδέλες
4 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κολοκυθάκια, κομμένες στο μαντολίνο σε λεπτές κορδέλες (μπορείτε να αντικαταστήσετε και με αγγούρι)
1 βαζάκι τόνο Αλοννήσου σε ελαιόλαδο
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
50 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
15 φύλλα βασιλικού

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Πέννε Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.
Όση ώρα βράζουν τα Πέννε Protein MISKO, τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τα Πέννε Protein MISKO μαζί με λίγο από το νερό στο όποιο έβραζαν, και ανακατεύομε καλά.
Πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό και σερβίρουμε σε βαθιά, ατομικά μπόλ με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι από πάνω.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.