Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Σαρακοστή Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Διαβητικούς Συνταγές με Τριβελάκι Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Τριβελάκι
500 γρ. Τριβελάκι Ολικής MISKO
400 γρ. τόνο, σε κονσέρβα
1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
3/4 κούπα ελιές
1 αγγούρι, κομμένο σε λεπτές φέτες
300 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 κλωνάρι σέλερι, κομμένα σε λεπτές φέτες
Φρέσκα μυρωδικά (σχοινόπρασο, μαϊντανός, ρίγανη), ψιλοκομμένα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για το dressing
1/3 κούπα ελαιόλαδο
Χυμό από 1-2 λεμόνια
3 κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τριβελάκι Ολικής MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το αγγούρι, τα ντοματίνια και το σέλερι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε στο μπολ τον τόνο, τις ελιές και τα μυρωδικά.
Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε τα υλικά για το dressing και με ένα πιρούνι ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα λαχανικά. Προσθέτουμε το dressing, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.