facebook instagram youtube

Τονοσαλάτα με μακαρόνια

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Τριβελάκι

Για το dressing

500 γρ. Τριβελάκι Ολικής MISKO

400 γρ. τόνο, σε κονσέρβα

1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες

3/4 κούπα ελιές

1 αγγούρι, κομμένο σε λεπτές φέτες

300 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

1 κλωνάρι σέλερι, κομμένα σε λεπτές φέτες

Φρέσκα μυρωδικά (σχοινόπρασο, μαϊντανός, ρίγανη), ψιλοκομμένα

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Για το dressing

1/3 κούπα ελαιόλαδο

Χυμό από 1-2 λεμόνια

3 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τριβελάκι Ολικής MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το αγγούρι, τα ντοματίνια και το σέλερι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε στο μπολ τον τόνο, τις ελιές και τα μυρωδικά.  

Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε τα υλικά για το dressing και με ένα πιρούνι ανακατεύουμε πολύ καλά.  

Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα λαχανικά. Προσθέτουμε το dressing, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.