Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Διαβητικούς Συνταγές με Τριβελάκι Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα Μακαρονάδες με Λευκή ΣάλτσαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Τριβελάκι
Για το dressing
500 γρ. Τριβελάκι Ολικής MISKO
400 γρ. τόνο, σε κονσέρβα
1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
3/4 κούπα ελιές
1 αγγούρι, κομμένο σε λεπτές φέτες
300 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 κλωνάρι σέλερι, κομμένα σε λεπτές φέτες
Φρέσκα μυρωδικά (σχοινόπρασο, μαϊντανός, ρίγανη), ψιλοκομμένα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για το dressing
1/3 κούπα ελαιόλαδο
Χυμό από 1-2 λεμόνια
3 κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τριβελάκι Ολικής MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το αγγούρι, τα ντοματίνια και το σέλερι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε στο μπολ τον τόνο, τις ελιές και τα μυρωδικά.
Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε τα υλικά για το dressing και με ένα πιρούνι ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα λαχανικά. Προσθέτουμε το dressing, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.