Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές της Paxxi Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Protein
300 γρ Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO
25 γρ. αλάτι
½ μαρούλι
1 αγγούρι
2 συσκευασίες τόνου (320 γρ)
200 γρ κόκκινα φασόλια βρασμένα
130 γρ καλαμπόκι σε κονσέρβα
½ κρεμμύδι
6 αγγουράκια τουρσί
Για την Σως
3 κ. σ. γεμάτες γιαούρτι στραγγιστό
1 κ. σ. γεμάτη μαγιονέζα
20 ml ξύδι λευκό
½ κ. γ. αλάτι
¼ κ. γ. πιπέρι
1 κ. σ. άνηθο ψιλοκομμένο
Κόβουμε το μαρούλι σε λωρίδες και έπειτα κάθετα και το βάζουμε στο μπολ.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό, όταν βράσει ρίχνουμε το αλάτι και τις Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO Ανακατεύουμε , μειώνουμε την ένταση σε μέτρια, τα αφήνουμε να βράσουν σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας, τα στραγγίζουμε, ραντίζουμε με 1 κ. σ. ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα προσθέσουμε στο μπολ.
Κόβουμε το αγγούρι σε ροδέλες, τις μεταφέρουμε στο μπολ και συνεχίζουμε όμοια με το κρεμμύδι.
Στραγγίζουμε καλά την κονσέρβα με τα φασόλια, τα ρίχνουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και κάνουμε το ίδιο και με το καλαμπόκι και τον τόνο.
Κόβουμε τα αγγουράκια τουρσί σε φέτες και τα προσθέτουμε στη σαλάτα.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε καλά το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι, το άνηθο, περιχύνουμε το μείγμα στο μπολ και τα ανακατεύουμε όλα πάρα πολύ καλά.
Σερβίρουμε τη σαλάτα στα πιάτα, αλλά μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο ή να τη πάρουμε μαζί μας σε ταπεράκι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.