facebook instagram youtube
GR | EN

Μακαρόνια με σολομό, χωρίς κρέμα γάλακτος

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Ριγκατόνι

500 γρ. Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO

500 γρ. φιλέτο σολομού

3 κ.σ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

2 κ.σ. λεμονοθύμαρο

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

ξύσμα από 1 λεμόνι

2 κ.γ. κάπαρη

παρμεζάνα, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Aλατοπιπερώνουμε το σολομό και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά, ανάλογα με το πάχος.

Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς τις σκελίδες του σκόρδου μαζί με το λεμονοθύμαρο.

Προσθέτουμε στο τηγάνι το χυμό του λεμονιού, το ξύσμα και την κάπαρη. Ανακατεύουμε καλά και σοτάρουμε για 2 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι το σολομό, αφού πρώτα τον έχουμε κόψει σε μικρές μπουκίτσες με το χέρι.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2023. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.