Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
200 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
200 γρ. φιλέτο σολομού
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
130 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
2 χούφτες ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
150 ml ζωμό λαχανικών
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. γλυκάνισο
20 ml ούζο
αλάτι & πιπέρι
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα σολομού, σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ψήνουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά τα φιλέτα. Αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσουν, προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ούζο και αφήνουμε για 2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ρίχνουμε το τυρί κρέμα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε, προσθέτοντας το ζωμό λαχανικών, έξτρα ψιλοκομμένο άνηθο και αφήνουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Σε κατσαρόλα βράζουμε τα Σπαγγγέτι Ολικής Άλεσης MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε και ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα Αλφρέντο και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα Σπαγγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO, προσθέτουμε το φιλέτο σολομού και γαρνίρουμε με φρέσκο πιπέρι και ψιλοκομμένο άνηθο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.