facebook instagram youtube
GR | EN

Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης με ελαφριά σάλτσα αλφρέντο και σολομό

DSC_8877_sl
DSC_8888_sl
DSC_8877_sl
DSC_8888_sl

Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO με ελαφριά σάλτσα Αλφρέντο και σολομό. Ένα πανεύκολο πιάτο με συνδυασμό ψαριού και ζυμαρικού Ολικής Άλεσης, πλούσιο σε φώσφορο, φυτικές ίνες και ω-3 λιπαρά οξέα. Ιδανικό κυρίως γεύμα για υγιεινή διατροφή, απώλεια βάρους και για αποκατάσταση από δραστηριότητα.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 2 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-WHOLE_WHEAT-SPAGHETTI_No6 3601024 – 20

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

200 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO

200 γρ. φιλέτο σολομού

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη

130 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών

2 χούφτες ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο

150 ml ζωμό λαχανικών

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. γλυκάνισο

20 ml ούζο

αλάτι & πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα σολομού,  σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ψήνουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά τα φιλέτα. Αφήνουμε στην άκρη.

Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσουν, προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ούζο και αφήνουμε για 2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Ρίχνουμε το τυρί κρέμα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε, προσθέτοντας το ζωμό λαχανικών, έξτρα ψιλοκομμένο άνηθο και αφήνουμε για άλλα 3-4 λεπτά.

Σε κατσαρόλα βράζουμε τα Σπαγγγέτι Ολικής Άλεσης MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε και ρίχνουμε στο  τηγάνι με τη σάλτσα Αλφρέντο και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε τα Σπαγγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO, προσθέτουμε το φιλέτο σολομού και γαρνίρουμε με φρέσκο πιπέρι και ψιλοκομμένο άνηθο.

© MISKO 2022. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.