facebook instagram youtube

Πέννες με σολομό

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 13΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO

500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO

200 γρ. γιαούρτι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

300 γρ. καπνιστό σολομό, κομμένο σε μικρά κομμάτια

100 γρ. Ρόκα

2 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Παράλληλα, σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού μαζί με το ξύσμα. Ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μπολ τον άνηθο μαζί με τη ρόκα και το σολομό. Ανακατεύουμε και πάλι.

Λίγο πριν να είναι έτοιμα τα ζυμαρικά κρατάμε στην άκρη 1/2 κούπα από το νερό που βράζουν. Τα σουρώνουμε και έπειτα τα προσθέτουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν μας φαίνεται πολύ πηχτό το αποτέλεσμα προσθέτουμε λίγο από το νερό που κρατήσαμε.

Σερβίρουμε προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.