Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Σολομό Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με Χρυσή Σειρά Συνταγές από το Μαμά Πεινάω Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι
500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO
5 λίτρα νερό
35 γρ. αλάτι
3 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
1-2 κ.σ. νερό από τα ζυμαρικά
100 γρ. σολομός
1 κ.σ. κάππαρη
Ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
1 κ.σ. άνηθος
Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό. Όταν πάρει βράση προσθέτουμε το αλάτι. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε μπολ αναμειγνύουμε γιαούρτι, νερό από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Όταν τα ζυμαρικά βράσουν, τα μεταφέρουμε στο μπολ και ανακατεύουμε.
Ψιλοκόβουμε τον σολομό και τον αναμειγνύουμε με τα ζυμαρικά. Ψιλοκόβουμε την κάππαρη και την προσθέτουμε στα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τον χυμό και ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά και γαρνίρουμε με ολόκληρη κάππαρη (προαιρετικά).
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση