facebook instagram youtube

Μακαρονάδα με καπνιστό σολομό, κάππαρη και γιαούρτι

Συνταγή από: Μαμά Πεινάω
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_SPAGGETIGOLDMAKAROUNIA

MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι

500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO

5 λίτρα νερό

35 γρ. αλάτι

3 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι

1-2 κ.σ. νερό από τα ζυμαρικά

100 γρ. σολομός

1 κ.σ. κάππαρη

Ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι

1 κ.σ. άνηθος

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό. Όταν πάρει βράση προσθέτουμε το αλάτι. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε  σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε μπολ αναμειγνύουμε γιαούρτι, νερό από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Όταν τα ζυμαρικά βράσουν, τα μεταφέρουμε στο μπολ και ανακατεύουμε.

Ψιλοκόβουμε τον σολομό και τον αναμειγνύουμε με τα ζυμαρικά. Ψιλοκόβουμε την κάππαρη και την προσθέτουμε στα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τον χυμό και ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά.

Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά και γαρνίρουμε με ολόκληρη κάππαρη (προαιρετικά).

© MISKO 2019. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.