Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Light Συνταγές με Σολομό Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με Χρυσή Σειρά Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές από το Μαμά Πεινάω Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι
500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO
5 λίτρα νερό
35 γρ. αλάτι
3 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
1-2 κ.σ. νερό από τα ζυμαρικά
100 γρ. σολομός
1 κ.σ. κάππαρη
Ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
1 κ.σ. άνηθος

Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό. Όταν πάρει βράση προσθέτουμε το αλάτι. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε μπολ αναμειγνύουμε γιαούρτι, νερό από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Όταν τα ζυμαρικά βράσουν, τα μεταφέρουμε στο μπολ και ανακατεύουμε.
Ψιλοκόβουμε τον σολομό και τον αναμειγνύουμε με τα ζυμαρικά. Ψιλοκόβουμε την κάππαρη και την προσθέτουμε στα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τον χυμό και ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά και γαρνίρουμε με ολόκληρη κάππαρη (προαιρετικά).
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση