Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε
500 γρ Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO
400 γρ ντοματίνια ολόκληρα
2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
2 στήθη κοτόπουλο κομμένο σε κυβους 3εκ
1 κ.σούπας αλέυρι
1 φρέσκια βουβαλίσια μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κομμάτια
φύλλα βασιλικού
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
θαλασσινό αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πλένετε τα ντοματίνια και τα τοποθετείτε με σειρά σε ένα ρηχό πυρίμαχο σκεύος ή ταψί.
Περιχύνετε με αρκετό ελαιόλαδο, προσθέτετε το σκόρδο και αλατοπιπερώνετε. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 30 λεπτά.
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και εντωμεταξύ προετοιμάζετε το κοτόπουλο.
Βάζετε αλάτι και πιπέρι στο κοτόπουλο, προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε ελαφρά. Σε ένα τηγάνι ευρύχωρο και βαρύ προσθέτετε ελαιόλαδο και σωτάρετε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα. Μην ανακατεύετε και μην τα γυρίσετε αν δεν πάρουν χρώμα από την πρώτη μεριά. Χρειάζεται περίπου 7-9 λεπτά συνολικά.
Επιστρέφετε τα ζεστά σουρωμένα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, προσθέτετε τα ντοματίνια με το αρωματισμένο λάδι τους, το κοτόπουλο και ανακατεύετε ελαφρά.
Σερβίρετε σε πιάτα και προσθέτετε την μοτσαρέλα και τα φύλλα βασιλικού!
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.