facebook instagram youtube

Τριβελάκι τρικολόρε alla caprese με κοτόπουλο

Τρικολόρε τριβελάκι με σιγοψημένα ντοματινία, μοτσαρέλα, κοτόπουλο και μυρωδάτο βασιλικό. Μια απλή, θρεπτική και νόστιμη μακαρονάδα που μπορεί να αποτελέσει ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε

500 γρ Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO

400 γρ ντοματίνια ολόκληρα

2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες

2 στήθη κοτόπουλο κομμένο σε κυβους 3εκ

1 κ.σούπας αλέυρι

1 φρέσκια βουβαλίσια μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κομμάτια

φύλλα βασιλικού

έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

θαλασσινό αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τα ντοματίνια και τα τοποθετείτε με σειρά σε ένα ρηχό πυρίμαχο σκεύος ή ταψί.

Περιχύνετε με αρκετό ελαιόλαδο, προσθέτετε το σκόρδο και αλατοπιπερώνετε. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 30 λεπτά.

Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και εντωμεταξύ προετοιμάζετε το κοτόπουλο.

Βάζετε αλάτι και πιπέρι στο κοτόπουλο, προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε ελαφρά. Σε ένα τηγάνι ευρύχωρο και βαρύ προσθέτετε ελαιόλαδο και σωτάρετε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα. Μην ανακατεύετε και μην τα γυρίσετε αν δεν πάρουν χρώμα από την πρώτη μεριά. Χρειάζεται περίπου 7-9 λεπτά συνολικά.

Επιστρέφετε τα ζεστά σουρωμένα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, προσθέτετε τα ντοματίνια με το αρωματισμένο λάδι τους, το κοτόπουλο και ανακατεύετε ελαφρά.

Σερβίρετε σε πιάτα και προσθέτετε την μοτσαρέλα και τα φύλλα βασιλικού!

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.