
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε
500 γρ. Τρικολόρε Πεννε Ριγκάτε MISKO
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
2 μεγάλα στήθη γαλοπούλας, κομμένα σε ροδέλες ή κυβάκια
1 πακέτο μπέικον, κομμένο σε τετράγωνα
1 ματσάκι σπαράγγια, κομμένα στην μέση
100 γρ. αρακά κατεψυγμένο
Αλάτι και πιπέρι
Για το dressing
3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. πάπρικα
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
50 γρ. παρμεζάνα
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
1 iceberg μαρούλι, ψιλοκομμένο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια για 5 λεπτά μέχρι να πάρουνε χρώμα και να μαλακώσουνε. Με μια τσιμπίδα τα αφαιρούμε από το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι, ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το σκόρδο και το δενδρολίβανο.
Σοτάρουμε την γαλοπούλα για 6-8 λεπτά μέχρι να χρυσίσει ομοιόμορφα και να είναι ακόμα ζουμερή. Προσθέτουμε το μπέικον και σοτάρουμε για άλλα 5 λεπτά. Προσθέτουμε τον αρακά, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
Σε ένα μπλέντερ τοποθετούμε όλα τα υλικά για το dressing. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθει.
Βράζουμε τις Τρικολόρε ΠέννεΡιγκάτε ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώνουμε τις πέννες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι.
Προσθέτουμε το dressing και το iceberg και ανακατεύουμε καλα. Σερβίρουμε σε βαθύ μπόλ με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.