facebook instagram youtube

Πέννες σαλάτα του καίσαρα

Τρικολόρε Πέννε Ριγκάτε με γιαουρτένια σως, γαλοπούλα, μπέικον και σπαράγγια με αρακά. Ένα πιάτο που τρώγεται και ζεστό και κρύο!

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε

500 γρ. Τρικολόρε Πεννε Ριγκάτε MISKO

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κλωνάρι δενδρολίβανο

2 μεγάλα στήθη γαλοπούλας, κομμένα σε ροδέλες ή κυβάκια

1 πακέτο μπέικον, κομμένο σε τετράγωνα

1 ματσάκι σπαράγγια, κομμένα στην μέση

100 γρ. αρακά κατεψυγμένο

Αλάτι και πιπέρι

Για το dressing

3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό

1 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.σ. πάπρικα

χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

4 κ.σ. ελαιόλαδο

50 γρ. παρμεζάνα

αλάτι

πιπέρι

Για το σερβίρισμα

1 iceberg μαρούλι, ψιλοκομμένο

πιπέρι φρεσκοτριμμένο

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια για 5 λεπτά μέχρι να πάρουνε χρώμα και να μαλακώσουνε. Με μια τσιμπίδα τα αφαιρούμε από το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι, ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το σκόρδο και το δενδρολίβανο.

Σοτάρουμε την γαλοπούλα για 6-8 λεπτά μέχρι να χρυσίσει ομοιόμορφα και να είναι ακόμα ζουμερή. Προσθέτουμε το μπέικον και σοτάρουμε για άλλα 5 λεπτά. Προσθέτουμε τον αρακά, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.

Σε ένα μπλέντερ τοποθετούμε όλα τα υλικά για το dressing. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθει.

Βράζουμε τις Τρικολόρε ΠέννεΡιγκάτε ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώνουμε τις πέννες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι.

Προσθέτουμε το dressing και το iceberg και ανακατεύουμε καλα. Σερβίρουμε σε βαθύ μπόλ με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.