facebook instagram youtube

Τορτελίνι ολικής άλεσης αλά κρεμ

Αυτή η μακαρονάδα είναι αυτό που χρειάζεσαι όταν θέλεις να απολαύσεις την πιο λαχταριστή, κρεμώδη μα και ταυτόχρονα ελαφριά μακαρονάδα. Τορτελίνι ολικής άλεσης αλά κρεμ, με γαλοπούλα και μανιτάρια.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά

250 γρ. Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά MISKO

6 κ.σ. ελαιόλαδο

100 γρ. γαλοπούλα σε φέτες, κομμένη σε τετράγωνα

500 γρ. μανιτάρια, λευκά, κομμένα σε φέτες

300 ml κρέμα γάλακτος

4 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά MISKO. Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Παράλληλα σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη γαλοπούλα για 3-4 λεπτά. Απομακρύνουμε τη γαλοπούλα από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.

Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και έπειτα τα μανιτάρια σε φέτες. Αν το τηγάνι δεν είναι μεγάλο τότε επιλέγουμε να σοτάρουμε τα μανιτάρια σταδιακά. Σοτάρουμε τα μανιτάρια από τη μια πλευρά για 3 λεπτά, προσθέτουμε πιπέρι, και ανακατεύουμε.

Επιστρέφουμε στο τηγάνι με τα μανιτάρια τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας μέχρι να πάρει μια βράση και να πήξει ελαφρώς.

Σουρώνουμε τα τορτελίνια και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη μισή ποσότητα γραβιέρα, και ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με την υπόλοιπη γραβιέρα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.