Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές με Γαλοπούλα TikTok Συνταγές Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με Τορτελίνια Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά
250 γρ. Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά MISKO
6 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. γαλοπούλα σε φέτες, κομμένη σε τετράγωνα
500 γρ. μανιτάρια, λευκά, κομμένα σε φέτες
300 ml κρέμα γάλακτος
4 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά MISKO. Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Παράλληλα σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη γαλοπούλα για 3-4 λεπτά. Απομακρύνουμε τη γαλοπούλα από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και έπειτα τα μανιτάρια σε φέτες. Αν το τηγάνι δεν είναι μεγάλο τότε επιλέγουμε να σοτάρουμε τα μανιτάρια σταδιακά. Σοτάρουμε τα μανιτάρια από τη μια πλευρά για 3 λεπτά, προσθέτουμε πιπέρι, και ανακατεύουμε.
Επιστρέφουμε στο τηγάνι με τα μανιτάρια τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας μέχρι να πάρει μια βράση και να πήξει ελαφρώς.
Σουρώνουμε τα τορτελίνια και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη μισή ποσότητα γραβιέρα, και ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με την υπόλοιπη γραβιέρα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.