Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Light Συνταγές με Γαλοπούλα Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Ελαφριές Συνταγές για Βραδινό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Τορτελίνια Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Ιταλικές ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι Ολικής Άλεσης με τυριά
250 γρ. Τορτελίνι με Τυριά Ολικής Άλεσης MISKO
2 αυγά
1/2 κούπα πεκορίνο, τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο
120 γρ. μπέικον γαλοπούλας
1/2 κούπα νερό από τα ζυμαρικά που έβρασαν
½ φλ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Προσθέτουμε τα αυγά και το πεκορίνο σε ένα μεσαίο μπολ και χτυπάμε καλά. Αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε το μπέικον σε μικρά καρέ και το σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει. Μόλις είναι έτοιμο απομακρύνουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 17 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τορτελίνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα κρατάμε 1/4 φλιτζάνι νερό ζυμαρικών και τα στραγγίζουμε. Μεταφέρουμε αμέσως τα ζυμαρικά στο τηγάνι με το μπέικον.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα αυγών και ανακατεύουμε. Η θερμοκρασία των ζυμαρικών θα βοηθήσει στο μαγείρεμα των αυγών και θα δημιουργηθεί μια ωραία κρεμώδης σάλτσα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το κρατημένο νερό των ζυμαρικών. Συνήθως χρειάζεται μόνο μία ή δύο κουταλιές της σούπας.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.