facebook instagram youtube

Κρύα μακαρονοσαλάτα με γαλοπούλα και πιπεριές Φλωρίνης

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγετίνη No10

500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 Ολικής Άλεσης MISKO

200 γρ. καπνιστή γαλοπούλα σε κυβάκια

4 μεγάλες ψητές πιπεριές Φλωρίνης σε λωρίδες

¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

50 γρ. φυστίκια Αιγίνης (ψίχα) κοπανισμένα

3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο

½ κ.σ. μέλι

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη Νο10 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.

Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα 6 κ.σ. ελαιόλαδο, το ξύδι, το σκόρδο, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, τις πιπεριές Φλωρίνης, το μαϊντανό και τον βασιλικό και ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά.

Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα αμέσως ή κρύα από το ψυγείο, πασπαλίζοντάς τη με κοπανισμένα φυστίκια Αιγίνης.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.