Κατηγορίες Συνταγής:
Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες & Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Γαλοπούλα Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Σπαγγετίνη Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγετίνη No10
500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 Ολικής Άλεσης MISKO
200 γρ. καπνιστή γαλοπούλα σε κυβάκια
4 μεγάλες ψητές πιπεριές Φλωρίνης σε λωρίδες
¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
50 γρ. φυστίκια Αιγίνης (ψίχα) κοπανισμένα
3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
½ κ.σ. μέλι
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη Νο10 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.
Σε μπολ χτυπάμε με σύρμα 6 κ.σ. ελαιόλαδο, το ξύδι, το σκόρδο, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, τις πιπεριές Φλωρίνης, το μαϊντανό και τον βασιλικό και ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά.
Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα αμέσως ή κρύα από το ψυγείο, πασπαλίζοντάς τη με κοπανισμένα φυστίκια Αιγίνης.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.