Κατηγορίες Συνταγής:
Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Κιμά Συνταγές με Γαλοπούλα Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές από τον Μ. Δημητρούλη Παραδοσιακές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Διαβητικούς Συνταγές με Σπαγγέτι Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
2 καρότα
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά
500 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
½ κ.γ. τριμμένο μπαχάρι
¼ κ.γ. τρίμμα σκόρδου
¼ κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
αλάτι & πιπέρι
λίγο φρέσκο μαϊντανό και προαιρετικά τριμμένο τυρί για γαρνίρισμα
Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την πιπεριά, τα καρότα, αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε το μπαχάρι, το σκόρδο, καπνιστή πάπρικα, το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε. Μόλις τα λαχανικά μαλακώσουν, προσθέτουμε τον κιμά γαλοπούλας
Σοτάρουμε τον κιμά προσθέτοντας, αλάτι, πιπέρι και όλα τα μπαχαρικά που χρησιμοποιήσαμε και για τα λαχανικά. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, το μέλι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Προσθέτουμε τη ντομάτα και σε μέτρια φωτιά μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά.
Σε νερό που βράζει ρίχνουμε το Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σουρώνουμε και σερβίρουμε τα Σπαγγέτι Ολικής με τον κιμά γαλοπούλας
Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό και προαιρετικά με τριμμένο τυρί.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.