Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Κιμά TikTok Συνταγές Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με ΤριβελάκιΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε
500 γρ. Τριβελάκι Τρικολόρε
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 ντομάτες, μεσαίες, κομμένες σε μικρά κομμάτια
2 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
500 γρ. Κιμάς, μοσχαρίσιος
150 γρ. τυρί κρέμα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Κρατάμε στην άκρη μια κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε τη ρίγανη, το θυμάρι, την πάπρικα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές, μαζί με τη μισή ποσότητα από το μείγμα μυρωδικών που κάναμε νωρίτερα. Ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 10-15 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε το μείγμα προσεκτικά σε ένα μπλέντερ. Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί και στη συνέχεια προσθέτουμε και το τυρί κρέμα μαζί με μισό από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά. Χτυπάμε για μια ακόμη φορά.
Στο τηγάνι που μαγειρέψαμε τα λαχανικά, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε τον κιμά. Με μια ξύλινη σπάτουλα το σπάμε σε μικρότερα κομμάτια και προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα μυρωδικών. Μαγειρεύουμε πολύ καλά για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να πάρει ο κιμάς ένα ωραίο χρώμα.
Μόλις είναι έτοιμος ο κιμάς προσθέτουμε και τη σάλτσα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Τέλος, προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και αν χρειαστεί και το υπόλοιπο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.