facebook instagram youtube

Κοραλάκι με κιμά

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 70΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κοραλάκι

500 γρ. Κοραλάκι MISKO

60 ml ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο

1 καρότο τριμμένο

500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος

250 ml ζωμός βοδινού

100 ml λευκό κρασί

800 γρ. τριμμένες ντομάτες

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

τριμμένη παρμεζάνα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι μέχρι να μαραθούν.

Προσθέτουμε τον κιμά και σοτάρουμε για 10 λεπτά. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.

Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες και το ζωμό και σιγοβράζουμε για 1 ώρα, μέχρι να πήξει και να δέσει η σάλτσα.

Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοραλάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε ζεστά, με τον κιμά και παρμεζάνα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.