facebook instagram youtube
GR | EN

Κοραλάκι με κιμά

Κοραλάκι με κιμά_MISKO_1
Κοραλάκι με κιμά_MISKO_1
Κοραλάκι με κιμά_MISKO_1
Κοραλάκι με κιμά_MISKO_1

Ποιο παιδί δεν αγαπά τα μακαρόνια με κιμά; Δοκιμάστε αυτή την εύκολη εκδοχή με κοραλάκι, που δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο στο σπίτι, μικρό ή μεγάλο!

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 70΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-KORALAKI 1024581 – 10

MISKO Κοραλάκι

500 γρ. Κοραλάκι MISKO

60 ml ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο

1 καρότο τριμμένο

500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος

250 ml ζωμός βοδινού

100 ml λευκό κρασί

800 γρ. τριμμένες ντομάτες

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

τριμμένη παρμεζάνα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι μέχρι να μαραθούν.

Προσθέτουμε τον κιμά και σοτάρουμε για 10 λεπτά. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.

Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες και το ζωμό και σιγοβράζουμε για 1 ώρα, μέχρι να πήξει και να δέσει η σάλτσα.

Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοραλάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε ζεστά, με τον κιμά και παρμεζάνα.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.