Κατηγορίες Συνταγής:
Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές με Κιμά Συνταγές με Μοσχάρι Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με ζυμαρικό τύπου Κοραλάκι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Κοραλάκι
500 γρ. Κοραλάκι MISKO
60 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
250 ml ζωμός βοδινού
100 ml λευκό κρασί
800 γρ. τριμμένες ντομάτες
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
τριμμένη παρμεζάνα

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε τον κιμά και σοτάρουμε για 10 λεπτά. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες και το ζωμό και σιγοβράζουμε για 1 ώρα, μέχρι να πήξει και να δέσει η σάλτσα.
Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοραλάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε ζεστά, με τον κιμά και παρμεζάνα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.