Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ταλιατέλλες
500 γρ. Ταλιατέλλες MISKO
500 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 μεσαίο καρότο, ψιλοκομμένο
1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο
250 γρ. μανιτάρια λευκά, ψιλοκομμένα
150 γρ. ντοματίνια
2 κ.σ. τοματοπελτέ
500 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
γραβιέρα, για το σερβίρισμα
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Ταλιατέλλες MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά για 5 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας τακτικά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερι και τα μανιτάρια. Σοτάρουμε ανακατεύοντας για άλλα 10 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, την ντομάτα κονκασέ, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και 200 ml βραστό νερό. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου, αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον βραστό νερό.
Μόλις η σάλτσα μας είναι έτοιμη προσθέτουμε σε αυτή τις ταλιατέλλες και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε με τριμμένη γραβιέρα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.