facebook instagram youtube

Μοσχαράκι με κουσκουσάκι

Αυτό το πεντανόστιμο μοσχαράκι με το κουσκουσάκι είναι έτοιμο σε λιγότερο από μια ώρα, απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και είναι κατάλληλο για πολλές περιστάσεις. Από το τραπέζι της Κυριακής, μέχρι και το ταπεράκι στο γραφείο! 

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 40΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κουσκουσάκι

Για το κουσκουσάκι

500 γρ. Κουσκουσάκι MISKO

2 κ.σ. ελαιόλαδο

4 κ.σ. σταφίδες

αλάτι

Για το μοσχάρι

700 γρ. φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λωρίδες

100 ml ελαιόλαδο

1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες

1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε λωρίδες

1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε καρέ

1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κουσκουσάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.   

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι μαζί με το κρεμμύδι και τις πιπεριές, αλάτι και πιπέρι. Μόλις ροδίσει το μοσχάρι προσθέτουμε την ντομάτα και αφού πάρει μια βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σιγοβράζουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά της ντομάτας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι να μαλακώσει το μοσχάρι.  

Σουρώνουμε το κουσκουσάκι και το επιστρέφουμε στην κατσαρόλα όπου προσθέτουμε ελαιόλαδο, μαϊντανό και τις σταφίδες. Ανακατεύουμε πολύ καλά.  

Σε μια μεγάλη πιατέλα προσθέτουμε το κουσκουσάκι και από πάνω τα μοσχάρι. Σερβίρουμε ζεστό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.