Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κουσκουσάκι
Για το κουσκουσάκι
500 γρ. Κουσκουσάκι MISKO
2 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. σταφίδες
αλάτι
Για το μοσχάρι
700 γρ. φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λωρίδες
100 ml ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε λωρίδες
1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε καρέ
1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κουσκουσάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι μαζί με το κρεμμύδι και τις πιπεριές, αλάτι και πιπέρι. Μόλις ροδίσει το μοσχάρι προσθέτουμε την ντομάτα και αφού πάρει μια βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σιγοβράζουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά της ντομάτας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι να μαλακώσει το μοσχάρι.
Σουρώνουμε το κουσκουσάκι και το επιστρέφουμε στην κατσαρόλα όπου προσθέτουμε ελαιόλαδο, μαϊντανό και τις σταφίδες. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σε μια μεγάλη πιατέλα προσθέτουμε το κουσκουσάκι και από πάνω τα μοσχάρι. Σερβίρουμε ζεστό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.