facebook instagram youtube

Γιουβέτσι με Μοσχαράκι στο Φούρνο

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 120΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κριθαράκι Χονδρό

500 γρ. Κριθαράκι Χονδρό MISKO

1 κιλό μοσχάρι σπάλα σε μερίδες

100 ml ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο

1 κ.σ. θυμάρι

1 κ.σ. βασιλικό

2 κ. σ. πελτέ ντομάτας

100 ml λευκό κρασί

500 γρ. ντομάτες κονκασέ

100 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα

αλάτι

πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κρέας στο ελαιόλαδο.

Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε αλατοπίπερο, το θυμάρι, τον βασιλικό, τις ντομάτες, τον πελτέ και 200 ml νερό.

Σιγοβράζουμε για 1 ½ ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Προσθέτουμε 1,5 λίτρο νερό και αφήνουμε στην εστία μέχρι να πάρει βράση.

Αδειάζουμε το φαγητό σε ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε το Κριθαράκι Χονδρό MISKO.

Ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά.

Πασπαλίζουμε με την κεφαλογραβιέρα και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2023. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.