Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 καρότο, ψιλοκομμένο
2 φύλλα δάφνης
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
3/4 κούπα κόκκινο κρασί
300 ml σάλτσα ντομάτας
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το καρότο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τη δάφνη. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν, για περίπου 5-7 λεπτά. Απομακρύνουμε τα λαχανικά από το τηγάνι με μια τρυπητή κουτάλα.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τον κιμά γαλοπούλας και μαγειρεύουμε, σπάζοντας τον κιμά με ένα πιρούνι, μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί, για 7 έως 10 λεπτά.
Σβήνουμε με κρασί και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί τελείως το κρασί.
Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, τα λαχανικά και αφού φέρουμε σε βρασμό χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι No6 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με τυρί της αρεσκείας μας.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.