facebook instagram youtube

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με κοτόπουλο, λαχανικά και μυρωδικά

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO Ολικής Άλεσης

2 φιλέτα κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO Ολικής Άλεσης. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα Σπαγγέτι και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη μέχρι το σερβίρισμα.

Πασπαλίζουμε τα κομμάτια κοτόπουλου με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο απ’ όλες τις μεριές μέχρι να πάρει χρώμα.

Στην κατσαρόλα που έβρασαν τα ζυμαρικά ζεσταίνουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα Σπαγγέτι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά πασπαλισμένα προαιρετικά με κάποιο τριμμένο σκληρό κίτρινο τυρί.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.