facebook instagram youtube

Σπαγγέτι Αματριτσιάνα

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_SPAGGETI7

MISKO Σπαγγέτι No7

500 γρ. Σπαγγέτι Νο7 MISKO

120 γρ. μπέικον σε λεπτές λωρίδες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

½ κ.γ. αποξηραμένο τσίλι σε flakes

100 ml λευκό κρασί

600 γρ. τριμμένες ντομάτες

100 γρ. Πεκορίνο τριμμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.

Προσθέτουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο ακόμα και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά

Προσθέτουμε το τσίλι και το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί.

Όταν εξατμιστεί το πολύ αλκοόλ προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε την σάλτσα να σιγοβράσει και να δέσει, για 15-20 λεπτά.

Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο7 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με την σάλτσα, ανακατεύοντας απαλά.

Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας τα ζυμαρικά με τριμμένο Πεκορίνο.

© MISKO 2019. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.