Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Παιδιά Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες Συνταγές για Ιταλικές Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σπαγγέτι No7
500 γρ. Σπαγγέτι Νο7 MISKO
120 γρ. μπέικον σε λεπτές λωρίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
½ κ.γ. αποξηραμένο τσίλι σε flakes
100 ml λευκό κρασί
600 γρ. τριμμένες ντομάτες
100 γρ. Πεκορίνο τριμμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο ακόμα και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά
Προσθέτουμε το τσίλι και το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί.
Όταν εξατμιστεί το πολύ αλκοόλ προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε την σάλτσα να σιγοβράσει και να δέσει, για 15-20 λεπτά.
Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο7 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με την σάλτσα, ανακατεύοντας απαλά.
Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας τα ζυμαρικά με τριμμένο Πεκορίνο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.