Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές της Paxxi Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με ΣπαγγέτιΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
350 γρ Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
25 γρ. αλάτι
1 κ. γ. ελαιόλαδο
10 λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρή ντομάτα κομμένη καρέ
10 τμχ ασπρισμένο αμύγδαλο
1 χούφτα βασιλικό φρέσκο
3 κ. σ. λάδι από τις λιαστές ντομάτες
60 γρ φέτα
½ κ. γ. αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
200 ml ζωμό ζυμαρικών
1 πανσέτα κομμένη καρέ
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε σε μέτρια ένταση 1 κ. γ. ελαιόλαδο και ρίχνουμε την κομμένη πανσέτα, τη γυρίζουμε από όλες τις πλευρές (5 λεπτά περίπου) και τη βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό, όταν βράσει βάζουμε το αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε , μειώνουμε την ένταση σε μέτρια και το αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας .
Για τη σάλτσα ρίχνουμε στον πολυκόφτη τις λιαστές ντομάτες, το σκόρδο, την τεμαχισμένη ντομάτα, τα αμύγδαλα, το λάδι λιαστής ντομάτας, το αλάτι και το πιπέρι, τη φέτα και τα αλέθουμε.
Όταν ετοιμαστούν τα Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO, τα στραγγίζουμε (κρατάμε από το ζωμό τους), προσθέτουμε το μείγμα από τον πολυκόφτη, το ζωμό των ζυμαρικών (σε δόσεις), την πανσέτα, ανακατεύουμε για 2 λεπτά να ενωθούν όλα τα υλικά και βγάζουμε το σκεύος από την εστία.
Τα σερβίρουμε αμέσως στα πιάτα!
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Πολυ ωραια συνταγη. Συνηθως ψωνιζουμε απο το σιτε rootsandcrops.com ου εχει φθηνα μεταφορικα στην Γερμανια και γρηγορα. Κριμα που εκει δεν εχει τα μακαρονια σας