
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
200 γρ. μπέικον, σε κύβους
100 ml λευκό Κρασί
1/4 φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1/4 φλ. φρυγανιά, σπασμένη με το χέρι
αλάτι

Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον για περίπου 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία, μείον ένα λεπτό.
Στο τηγάνι όπου ετοιμάζουμε τη σάλτσα προσθέτουμε το κρασί, ανακατεύουμε και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Επιπλέον περιχύνουμε με κουτάλα λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά.
Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε τα 2/3 του ψιλοκομμένου μαϊντανού και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, πασπαλίζοντας τα με τη φρυγανιά και επιπλέον μαϊντανό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.