facebook instagram youtube

Σάλτσα Μουστάρδας

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat μέτρια Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
50 ml ελαιόλαδο
500 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε λωρίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
1/2 κ.γ. σκόνη κουρκουμά
100 ml λευκό κρασί
150 ml ζωμός κοτόπουλου
4 κ.σ. μουστάρδα
250 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. φύλλα φρέσκο σπανάκι
Αλάτι, πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι και τον κουρκουμά και ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί.

Συμπληρώνουμε με το ζωμό και αφήνουμε να μαγειρευτεί το κοτόπουλο για περίπου 20 λεπτά.

Ρίχνουμε τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και το σπανάκι και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Βράζουμε τη σάλτσα για 2 λεπτά ακόμα και αλατοπιπερώνουμε αν χρειάζεται.

Καθώς μαγειρεύεται η σάλτσα βράζουμε τα ζυμαρικά.

Γεμίζουμε μία κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και μόλις βράσει προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρεται στη συσκευασία. Αφού τα στραγγίσουμε τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές λωρίδες και το αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πάρει χρώμα, περίπου 8-10 λεπτά.

Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.