facebook instagram youtube

Σάλτσα Alfredo με κοτόπουλο

Η σάλτσα alfredo, είναι άκρως γευστική, λαχταριστή και χορταστική που ταιριάζει άψογα με τα αγαπημένα σας ζυμαρικά. Ένα πλήρες γεύμα έτοιμο σε λιγότερο από μισή ώρα.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια

700 γρ. στήθος κοτόπουλο

3 κ.σ. ελαιόλαδο

100 γρ. βούτυρο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

450 ml κρέμα γάλακτος, light

150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

αλάτι

μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί προσθέτουμε το κοτόπουλο. Ψήνουμε για περίπου 5-7 λεπτά από κάθε πλευρά. Απομακρύνουμε από το τηγάνι και το αφήνουμε στην άκρη.

Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το βούτυρο και το σκόρδο.

Αφού λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε την κρέμα για 3-4 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρώς.

Προσθέτουμε στο τηγάνι την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε.

Αν η σάλτσα είναι αρκετά πηχτή προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.

Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.