Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια
700 γρ. στήθος κοτόπουλο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
450 ml κρέμα γάλακτος, light
150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι
μαύρο πιπέρι
Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί προσθέτουμε το κοτόπουλο. Ψήνουμε για περίπου 5-7 λεπτά από κάθε πλευρά. Απομακρύνουμε από το τηγάνι και το αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το βούτυρο και το σκόρδο.
Αφού λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε την κρέμα για 3-4 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρώς.
Προσθέτουμε στο τηγάνι την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε.
Αν η σάλτσα είναι αρκετά πηχτή προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.