facebook instagram youtube

Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης φούρνου με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα

preperation 20΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Ριγκατόνι

500 γρ. Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO

800 γρ. ψητό φιλέτο στήθους κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκιές

150 γρ. λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες

400 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

200 γρ. γιαούρτι

100ml γάλα

3 αυγά

1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού

2 κ.σ. σχινόπρασο, ψιλοκομμένο

Φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 5 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τα Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO για 11-13 λεπτά.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε σε ένα πυρέξ, προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, το κοτόπουλο, το σχινόπρασο, τη μισή παρμεζά και τη μοτσαρέλα.

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι, το γάλα, τα αυγά, το ξύσμα λεμονιού και προσθέτουμε πιπέρι.

Περιχύνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε ελαφρά και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα.

Ψήνουμε στο φούρνο στους 175ο C στις αντιστάσεις για 30’ περίπου.

Σερβίρουμε τα ριγκατόνι ζεστά με ψιλοκομμένο σχινόπρασο.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.