Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Ριγκατόνι Συνταγές για Μακαρόνια Φούρνου
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Ριγκατόνι
500 γρ. Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO
800 γρ. ψητό φιλέτο στήθους κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκιές
150 γρ. λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
400 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
200 γρ. γιαούρτι
100ml γάλα
3 αυγά
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
2 κ.σ. σχινόπρασο, ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι
Αλάτι

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 5 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τα Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO για 11-13 λεπτά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε σε ένα πυρέξ, προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, το κοτόπουλο, το σχινόπρασο, τη μισή παρμεζά και τη μοτσαρέλα.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι, το γάλα, τα αυγά, το ξύσμα λεμονιού και προσθέτουμε πιπέρι.
Περιχύνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε ελαφρά και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 175ο C στις αντιστάσεις για 30’ περίπου.
Σερβίρουμε τα ριγκατόνι ζεστά με ψιλοκομμένο σχινόπρασο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.