Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε MISKO
2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
100 ml λευκό κρασί
150 γρ. σπανάκι
400 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία μείον 1 λεπτό.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο καλά, για 4-5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά.
Σβήνουμε με λευκό κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το σπανάκι και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε τα ζυμαρικά, την τριμμένη αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για ακόμα 1 λεπτό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.