Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Χοιρινό TikTok Συνταγές Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Καθημερινές Συνταγές Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Πασχαλινές Συνταγές Συνταγές με Κοφτό Μακαρονάκι Ελληνικές Συνταγές Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κοφτό Μισό
250 γρ. Κοφτό Μισό MISKO
5 φέτες μπέικον
6 αυγά, βρασμένα
3/4 κούπας μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. ξύδι, ή χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
αλάτι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 3 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 20 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοφτό Μισό MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Κόβουμε τις φέτες του μπέικον σε τετραγωνάκια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα. Αφήνουμε στην άκρη.
Καθαρίζουμε τα αυγά και χωρίζουμε τους κρόκους από το ασπράδι.
Ψιλοκόβουμε τα ασπράδια με ένα μαχαίρι και αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε ένα ένα κρόκο σε ένα σουρωτήρι και με τη βοήθεια ενός κουταλιού το πιέζουμε ώστε να περάσει μέσα από το σουρωτήρι. Ανακατεύουμε τα “τριμμένα” αυγά με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το ξύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και την πάπρικα. Ανακατεύουμε ξανά.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και από πάνω προσθέτουμε τη sauce, τα ασπράδια, το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και το μπέικον.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.