facebook instagram youtube

Μακαρονοσαλάτα με αυγά

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 11΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κοφτό Μισό

250 γρ. Κοφτό Μισό MISKO

5 φέτες μπέικον

6 αυγά, βρασμένα

3/4 κούπας μαγιονέζα

1 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.γ. ξύδι, ή χυμό λεμονιού

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 3 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 20 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοφτό Μισό MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Κόβουμε τις φέτες του μπέικον σε τετραγωνάκια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα. Αφήνουμε στην άκρη.

Καθαρίζουμε τα αυγά και χωρίζουμε τους κρόκους από το ασπράδι.

Ψιλοκόβουμε τα ασπράδια με ένα μαχαίρι και αφήνουμε στην άκρη.

Τοποθετούμε ένα ένα κρόκο σε ένα σουρωτήρι και με τη βοήθεια ενός κουταλιού το πιέζουμε ώστε να περάσει μέσα από το σουρωτήρι. Ανακατεύουμε τα “τριμμένα” αυγά με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το ξύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και την πάπρικα. Ανακατεύουμε ξανά.

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και από πάνω προσθέτουμε τη sauce, τα ασπράδια, το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και το μπέικον.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.