facebook instagram youtube

Μακαρονάδα με Παστίτσιο Νο2 Ολικής Άλεσης με μανιτάρια, μπέικον και κρέμα τυριών

Συνταγή από: Γιάννη Λουκάκο
preperation 30΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Παστίτσιο Νο2 Ολικής Άλεσης

500 γρ. Παστίτσιο Νο2 Ολικής Άλεσης MISKO

100 γρ. ελαιόλαδο

500 γρ. μανιτάρια λευκά, σε μέτριο καρέ

180 γρ. μπέικον καπνιστό, σε μικρό καρέ

80 γρ. κρασί λευκό

200 γρ. κρέμα τυριών

αλάτι

φρέσκο μαύρο πιπέρι, τριμμένο

200 γρ. ζωμός ζυμαρικών

200 γρ. κρέμα γάλακτος

200 γρ. πεκορίνο

200 γρ. παρμεζάνα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη μακαρονάδα με τα μανιτάρια

Σε κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό βράζουμε τα Παστίτσιο Νο2 Ολικής Άλεσης MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Αλατίζουμε ελαφρώς και σοτάρουμε  τα μανιτάρια μέχρι να έχουν ένα σκούρο καφέ χρώμα, για 3 με 4 λεπτά περίπου.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια ένταση, προσθέτουμε το μπέικον και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει ένα έντονο σκούρο χρώμα. Δυναμώνουμε τη φωτιά, σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.

Μόλις εξατμιστούν τα υγρά από το τηγάνι προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και λίγο από το ζωμό ζυμαρικών.

Φέρνουμε σε βρασμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τη κρέμα τυριών* και ανακατεύουμε καλά μέχρι να χυλώσουν τα ζυμαρικά.

Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι εάν χρειάζεται.

*Για την κρέμα τυριών

Στον κάδο του μπλέντερ ρίχνουμε την κρέμα και τα τυριά.

Προσθέτουμε 200 γρ. νερό από το ζεστό νερό των ζυμαρικών, τοποθετούμε το καπάκι και θέτουμε το μπλέντερ σε λειτουργία μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί μία παχύρευστη κρέμα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.