Κατηγορίες Συνταγής:
Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές από τον Γιάννη Λουκάκο Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Τρυπητά Ζυμαρικά & Μακαρόνια Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή ΣάλτσαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Παστίτσιο Νο2 Ολικής Άλεσης
500 γρ. Παστίτσιο Νο2 Ολικής Άλεσης MISKO
100 γρ. ελαιόλαδο
500 γρ. μανιτάρια λευκά, σε μέτριο καρέ
180 γρ. μπέικον καπνιστό, σε μικρό καρέ
80 γρ. κρασί λευκό
200 γρ. κρέμα τυριών
αλάτι
φρέσκο μαύρο πιπέρι, τριμμένο
200 γρ. ζωμός ζυμαρικών
200 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. πεκορίνο
200 γρ. παρμεζάνα
Για τη μακαρονάδα με τα μανιτάρια
Σε κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό βράζουμε τα Παστίτσιο Νο2 Ολικής Άλεσης MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Αλατίζουμε ελαφρώς και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να έχουν ένα σκούρο καφέ χρώμα, για 3 με 4 λεπτά περίπου.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια ένταση, προσθέτουμε το μπέικον και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει ένα έντονο σκούρο χρώμα. Δυναμώνουμε τη φωτιά, σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Μόλις εξατμιστούν τα υγρά από το τηγάνι προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και λίγο από το ζωμό ζυμαρικών.
Φέρνουμε σε βρασμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τη κρέμα τυριών* και ανακατεύουμε καλά μέχρι να χυλώσουν τα ζυμαρικά.
Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι εάν χρειάζεται.
*Για την κρέμα τυριών
Στον κάδο του μπλέντερ ρίχνουμε την κρέμα και τα τυριά.
Προσθέτουμε 200 γρ. νερό από το ζεστό νερό των ζυμαρικών, τοποθετούμε το καπάκι και θέτουμε το μπλέντερ σε λειτουργία μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί μία παχύρευστη κρέμα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.