facebook instagram youtube

Κρύα σαλάτα ζυμαρικών με μαγιονέζα και κοτόπουλο

Βαθμολογία 5 από 5
(1)
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πενάκι

500 γρ. Πενάκι MISKO

2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομμάτια

4 κ.σ. μαγιονέζα

2 κ.σ. γιαούρτι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

χυμό από μισό λεμόνι

2-3 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

2-3 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο

100 γρ. καλαμπόκι

8-10 πίκλες αγγουράκι

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Πενάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.

Παράλληλα σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και φέρνουμε σε βρασμό. Μόλις βράσει προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια και αλάτι. Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά.

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά.

Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, τον δυόσμο και τις πίκλες και τα προσθέτουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά.

Τέλος προσθέτουμε το καλαμπόκι μαζί με το κοτόπουλο και τα βρασμένα ζυμαρικά στον μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά για τελευταία φορά.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Βαθμολογία 5 από 5
3 Οκτωβρίου, 2023
Avatar for Κωνσταντίνος Σφυρής
Κωνσταντίνος Σφυρής
© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.