Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 9 in /export/Web.Apache/root/Misko/wwwroot/wp-content/themes/misko/include/recipe-schema.php on line 46
facebook instagram youtube

Κριθαρότο Ολικής με κοτόπουλο και μανιτάρια

Κριθαρότο Ολικής Άλεσης MISKO, συνδυασμένο με δύο εξαιρετικές πηγές πρωτεΐνης μία φυτική όπως τα μανιτάρια και μία ζωική το κοτόπουλο. Ένα πιάτο που συνδυάζει άψογα την υγιεινή διατροφή με τη γευστική απόλαυση με πολύ εύκολη και γρήγορη παρασκευή.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Κριθαράκι

300 γρ. Kριθαράκι Ολικής Άλεσης MISKO

400 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

30 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι

350 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φετάκια

1 λίτρο ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου

1 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι & πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου σε μπουκιές και σε πλατιά κατσαρόλα ή αντικολλητικό τηγάνι το θωρακίζουμε σε υψηλή φωτιά για 3-4 λεπτά από κάθε μεριά με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι και φρέσκο θυμάρι. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

Στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το κρεμμύδι και μόλις γυαλίσει προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να βγάλουν και να πιουν τα υγρά τους.

Προσθέτουμε το κριθαράκι, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά και αρχίζουμε να προσθέτουμε το ζωμό σταδιακά (ανά 100-150 ml) ανακατεύοντας διαρκώς.

Μετά από περίπου 22 λεπτά το κριθαρότο μας είναι έτοιμο. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε.

Γαρνίρουμε με φρέσκο θυμάρι, φρέσκο τριμμένο πιπέρι και απολαμβάνουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.